Гимнастика

Пишете за всички останали спортове тук!

Гимнастика

Postby lyk » Fri Oct 23, 2009 9:25 am

Здравейте любители на гимнастиката, искам съвсем нормално да се обърна за съвет към някой от вас. От доста време тренирам самостоятелно вкъщи гимнастика, правя си най-различни упражнения, съчетавайки ги с Йога. Признавам обожавам гимнастиката, самото усещане, разтягане, отпускане са незаменими. Тъй като тренирам гимнастика, няма как да не тренирам и шпагат.За да си гъвкав, трябва да тренираш различни части на тялото. Тъй като искам да овелича своят модел на движение, хубаво ще е да се науча и шпагат. Тренирам го от доста време, гледал съм много филмчета за подготовка преди шпагат относно загрявката на краката, но все още си мисля, че има нещо, което да не знам, а искам да се науча за да мога да премина на по-горно ниво. Да кажем мога да седна на мъжки шпагат, но таза не е на една линия с краката, което ще рече, че е на 15-20 см отдалечен от линията на крата ми, подобно на латинската буква V, но разкрачен докрай. Искам съвет от човек практикувал гимнастика да ме опъти. Благодаря предварително
lyk

Return to Други спортове